List of active policies

Name Type User consent
Uvjeti korištenja sustava Privacy policy Authenticated users

Summary

Uvjeti korištenja sustava za digitalno obrazovanje

Full policy

  • Na ovom sustavu za digitalno obrazovanje možete pristupiti e-kolegijima (e-tečajima, virtualnim učionicama) u koje ste upisani.
  • Kao jedna od mogućnosti elearning sustava, podrazumijeva se i kolaboracija među korisnicima te ju nije moguće isključiti. Kolaboracijski alati uključuju, ali nisu ograničeni na: razmjenu direktnih poruka s drugim korisnikom putem sobe za čavrljanje (chat room) i sustava poruka (messaging), kolaboraciju putem grupnih soba za čavrljanje (group chat), diskusijskih foruma, wiki stranica i slično. Upravo zato polaznici mogu unutar kolaboracijskih alata vidjeti imena i prezimena drugih polaznika, a kako bi ih mogli kontaktirati i tako upotpuniti proces učenja. Kolaboracijski alati su dio središnjeg dijela osnovne funkcionalnosti sustava, mogu se koristiti unutar bilo kojeg e-kolegija i neophodan su dio sustava.
  • U svojem profilu možete podesiti želite li da drugi korisnici mogu vidjeti i vašu email adresu. Administratori sustava, zbog potreba održavanja, mogu vidjeti sve vaše osobne podatke pohranjene u sustavu (najčešće su to ime, prezime, korisničko ime i email adresa).
  • Vašu zaporku za pristup sustavu ne može vidjeti nitko niti ju je moguće na bilo koji način pročitati u sustavu. U slučaju zaboravljene lozinke, možete zatražiti novu lozinku na adresi e-learning@algebra.hr. Nakon što zatražite novu lozinku, sustav će vam generirati i poslati novu privremenu lozinku koju ćete promijeniti pri prvoj sljedećoj prijavi na sustav.
  • Nakon što završite s korištenjem elearning sustava, još ćemo neko vrijeme zadržati vaše korisničke podatke za slučaj da u budućnosti poželite nastaviti koristiti elearning sustav, preuzeti potvrdu o odslušanoj edukaciji i slično. Korisnički računi se anonimiziraju 12 mjeseci nakon zadnje prijave korisnika na sustav. Nakon tog perioda više nije moguće koristiti vaše osobne podatke u sustavu niti ostale vaše podatke kao što su postignuti rezultati na elearning aktivnostima, potvrde o završenim edukacijama i slično.
  • Osim zajedničkom voditelju obrade Algebra grupe, podaci pohranjeni na ovom sustavu dostupni su i tvrtki Infomar d.o.o. isključivo u svrhu sistemskog održavanja poslužitelja. 
  • Detaljnu politiku privatnosti algebra grupe možete pročitati na adresi https://www.algebra.hr/o-algebri/politika-privatnosti-algebra/
  • Prihvaćanje ovih uvjeta je preduvjet za korištenje sustava za digitalno obrazovanje obzirom na prirodu pripadnog obrazovnog procesa tj. modela učenja i poučavanja putem digitalnog obrazovanja. U slučaju da imate pitanja ili vam je potrebno pojašnjenje, molimo da se obratite administratoru sustava na adresu e-learning@algebra.hr ili našem službeniku za zaštitu osobnih podataka na adresu dpo@algebra.hr